perjantai 17. toukokuuta 2013

Weekend with friends and family

Viime viikonloppu oli ihana pidennetty viikonloppu täynnä juhlia. Ehdin pitkästä aikaa nähdä niin kaikenkarvaisia kavereita kuin suurinta osaa meidän perheestäkin ja juhlistaa niin nuoria kuin vanhempia erilaisin tilaisuuksin. 
Perjantaina saatiin kutsu kavereiden luo syömään herkkuja ja vaihtelemaan kuulumisia. Sai vatsan täyteen piirakoita ja lettuja kermavaahdolla ja tuli nähtyä sellaisia tuttuja, joita ei ihan joka päivä - tai edes kuukausi - näe. Ilta vielä mässättiin lettujen päälle karkkia ja sipsejä ja katsottiin jääkiekkoa. Kokonaisen lätkäpelinkin katsomisen voi nyt sitten yliviivata "to do"-listasta. Loppuillasta mentiin vielä pikaisesti pelaamaan muutama erä scrabblea toisen kaveriseurueen kanssa.
Lauantaina nousin aikaisin ylös ja aloin laittautumaan kummipoikani nimiäisiin. Iltapäivä menikin sitten siellä pikkuista juhlittaessa, toisia pikkuisia vieraita ihaillessa ja vaihdellessa kuulumisia sukulaisten kanssa. 
Itse sankarista mulla ei oo kyllä valitettavasti tänne laitettavaa kuvaa. Se on kyllä valloittava pikkuinen prinssi ja monia hyviä kuvia sain, mutta tänne en raaski niitä laittaa. Oon vaan sopinut itsekseni, etten halua laittaa ainakaan vauvoista tunnistettavia kuvia (vaikka luvan saisinkin) tänne kaikkien nähtäville. Ihan vain ajateltuani omalle kohdalle, jos mun kuvia ois julkaistu vuosikymmenet tahtomattani. No, tällä reissulla ei sitten tästä pojasta ei tullut otettua yhtään julkaisukelpoista takaraivo/päälakikuvaa (:
Pitkästä aikaa tuli meikkikuvakin ohimennen nappastua. Jotain värikästä.
Sunnuntai olikin sitten jo äitienpäivä, kuten kaikki varmaan tietää. Lähdin aamupäivällä heti sängystä ylös päästyäni käymään äidin luona. Vein kukkia ja lahjan. Katselin itsekseni vanhoja kuvia minusta ja äidistä, mentiin joukolla käyttämässä porukan pikkuista keinumassa ja syötiin perheen kesken päivällistä.
Iltapäivällä käytiin pikaisesti tervehtimässä tätiä ja illalla olikin sitten Topin perheen vuoro. 
Tämä merkintä on nyt hirveän myöhässä, kun nyt jo alkaa seuraava viikonloppu.. Nyt on vaan ollu niin ihania aurinkosia kelejä, ettei vaan millään raaskisi nököttää sisällä photoshopin ja bloggerin ääressä. Vihdoin monen päivän bits&bobs-kokoamisen jälkeen sain tämänkin sitten valmiiksi. Mielessä olisi jo uutta postausaihetta, mutta saa nähdä suosiiko sää sen verran, että pääsisi loikoilemaan aurinkoon ja hankkimaan vähän sitä kauan kaivattua päivetystä. Ihanan aurinkoista viikonloppua taas teille kaikille, jotka jaksatte blogiani näistä viikon tauoista huolimatta vielä seurata 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti