sunnuntai 26. toukokuuta 2013

late spring photoshoot

Meillä on ollut Maijun kanssa suunnitelmana käydä kuvaamassa eri vuodenaikoina. Olen jo aiemmin postannut tänne yhdet syksyn ja talven kuvat. Tänä viikonloppuna vuorossa oli sitten hyvin myöhäiseksi jääneet kevään kuvaukset. Kuvausten myöhäinen ajankohta ei kyllä ainakaan itseäni haitannut yhtään, en juurikaan välitä loppusyksyn ja alkukevään harmaudesta. Näin myöhemmin keväällä ja kesällä Suomen luonto on kyllä niin kaunis.
Meikistä tuli vähän turhan tumma ja hiuksetkin tahtoi lässähtää, kun hoidin ennen kuvauksia kotitöitä pois alta hiukset vastalaitettuina, mutta kyllä näillä selvittiin. Sää oli juuri täydellinen ulkona kuvaamiseen ja seura kelpasi. Kuviinkin olen taas vaihteeksi erittäin tyytyväinen, kuvaajalle suuri kiitos ja terveiset, että jos työt koskaan loppuu niin tervetuloa henk.koht. blogikuvaajaksi! Kesän kuvauksia innolla odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi ihanasta seurasta ja hienoista kuvista, olen erittäin tyytyväinen taas otoksiin!! :) Ehdottomasti vielä kesällä kuvataan lisää..

  Ja tervetuloo mun henk.koht. "kampaajaksi" ja meikkaajaksi! :D

  VastaaPoista
 2. Kivoi kuvei. Susta tuli aika nätti tyttö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kuka lienetkin Anon! :o

   Poista