sunnuntai 19. toukokuuta 2013

“Red hair, sir, in my opinion, is dangerous.”

Päivää ennen vappua siis menin ja värjäsin hiukseni hetken mielijohteesta punaisiksi. En ollut aluksi ihan varma väristä, sillä se osoittautui tummemmaksi mitä olin alunperin ajatellut. Luonnonvalossa räikeän punainen, sisätiloissa näyttää enemmänkin tummanruskealta. Olen siis jo jonkun aikaa ehtinyt totutella uuteen väriin ja tällä viikolla päätin vihdoin ottaa pidennykset käyttöön. Leikkautin niitä hiukan latvoista, jotta ne menisivät paremmin omien tasaisesti leikattujen hiusteni joukkoon ja värjäsin ne sitten punaiseksi. 
Ilokseni voin ilmoittaa, että kulahtaneesta epätasaisesta ruskeasta siirtyminen punaruskeaan tukkaan on onnistunut loppujen lopuksi hienosti. Pidennyksiä en kyllä edelleenkään käytä päivittäin, syynä oma laiskuus ja niiden epäkäytännöllisyys päivittäisissä askareissa. Eilen meillä oli kuitenkin tiedossa yhdet valmistujaiset ja pidennykset tuli otettua käyttöön jo heti värjäämisen jälkeen.
Erittäin kiusaantunut poseeraus ja eilisen illan asu. Amatööriblogikuvaaja alkoi malttamattomaksi eikä suostunut hyväksymään sitä tosiasiaa, ettei yksi kuva nyt vaan riitä eikä ne yhdet ainoat kuvat ikinä onnistu. Anyway, päällä Lontoosta ostettu pikkumusta ja kimonojakku, siskolta peritty laukku ja uudet ihastukseni; kultaiset korut. Jaloissa myöskin Lontoon aikoihin hankitut kalikkakiilakorot, jotka kyllä jälkeenpäin olisin toivonut vaihtaneeni nudekorkkareihin.
Oli hieno ensimmäinen ilta pitkätukkaisena punapäänä. Näihin kuviin näihin tunnelmiin. Se on huomenna taas Maanantai ja tokavika työviikko starttaa!

4 kommenttia: