perjantai 10. toukokuuta 2013

Vapunjälkeinen roadtrip

Hups vaan kun on taas yli viikko hurahtanut viime merkinnästä. En vielä vappumerkinnässä uskaltanut mainita, mutta heti vappurientojen jälkeen mulla oli luvassa menoa ja meininkiä reitillä Varkaus-Vantaa-Tampere-Varkaus. Perjantaina heti töiden jälkeen hyppäsin autokyytiin ja matkasin Järvenpäähän, mistä seuraavana aamuna siirryin Vantaalle viettämään Annan polttareita. En oo koskaan aikasemmin ollu polttareissa ja vaikka olinkin pienenä osana suunnitteluprosessia, en oikein tiennyt mitä odottaa. 
Käytiin mm. ilmajoogassa ja flamingossa kylpylässä, joista kummastakaan mulla ei myöskään ollut aikaisempaa kokemusta. No mutta kerta se on ensimmäinenkin ja päivä kaikkine yllätyksineen oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut. 
Itse polttarisankarin blogista voi lukea yksityiskohtaisemman kertomuksen parempien kuvien kera täältä.
Seuraavana aamuna hieman uupuneena hyppäsin junaan ja matkustin Tampereelle tarkoituksenani käydä Maanantaina taas yhdissä pääsykokeissa ja samalla pikaisesti käydä kyselemässä mitä kuuluu veljille ja veljien perheille. Tapasin pikkuisen kummipoikani nyt toisen kerran ja tällä kertaa sieltä liikeni jo pieni hymynpoikanenkin tädille.
Ikävä kyllä aikaa oli vain rajallisesti, sillä Tiistaiksi piti ehtiä jo takaisin töihin. Helatorstaista mulla alkoikin sitten neljän päivän viikonloppu ja tänäkin viikonloppuna on luvassa paljon tapaamisia ja juhlia. Jospa tällä kertaa saisin vähän enemmän kuvia postattavaksi ja kokemuksia kerrottavaksi. Hyvää alkavaa viikonloppua teille kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti