keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Lace print nail-art

Oon viimekuukausina ollut hyvin hyvin hyvin laiska kynsienlaiton suhteen. Ei tietenkään voi olettaa, että kynnet hoitamatta pysyy missään kunnossa. Jo jonkun aikaa kaikki kynnet on ollu eri mittasia, muotoisia ja katkeillut vähän väliä liian lyhyiksi. Kuitenkin nyt kun on taas aikaa odottaa tuntikausia laittaa kynnet jotenkin erikoisemmin ja odottaa tuntikausia lakkakerrosten kuivumista, ajattelin kokeilla aloittaa tätä hommaa uudestaan. Viime viikolla olin Kaasona ystäväni Annan häissä jota varten morsian itse tarjoutui laittamaan kynteni taas kauniiksi. Samalla Anna sitten viilasi ne taas kuntoon ja vaaliakseni täydellisesti muotoiltuja kynsiäni, lakkasin kynnet uudestaan heti, kun hääjuhlalakka aloitti lohkeilun. 
Pitkän tauon jälkeen ajattelin aloitella jollain yksinkertaisella. Olen kuitenkin jo kutakuinkin kyllästynyt pallo- ja raitaprintteihin ja loppujen lopuksi tovin inspiraatiokuvien selailun jälkeen päätin ottaa haasteen vastaan ja kokeilla pitsiprinttiä. Olen yrittänyt lakkailla pitsiä aikaisemmin  vuonna 2011 valkoisella pinkille pohjalle ja tulos oli tämä:
Silloin lakkasin tosin vain yhden tekokynnen, kun taas tällä kertaa yritin lakata kaikki omat kynnet. Tällä kertaa pohjavärinä vaalea ruskea ja mustaa "pitsiä". Aseekseni valitsin meikkisiveltimieni joukosta pienimmän mahdollisen kynsitaiteilua varten ostetun siveltimen.
 
Vasemman käden kynnet peukalosta pikkurilliin läpikäytyäni olin positiivisesti yllättynyt. Lakkaus onnistui tauosta huolimatta kiitettävästi. Sitten olikin luvassa vasemmalla kädellä lakkaaminen oikeaan käteen ja se ei enää onnistunutkaan niin hyvin. 
Kyllä näitä kauempaa katsoo melko identtisiksi, mutta jos joku haluaa katsoa läheltä, niin taidan vetäistä oikean käpälän selän taa piiloon ja ojentaa näytille vain vasemman :p Eiköhän näitä sen muutaman päivän katsele, kunnes se alkaa taas lohkeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti