perjantai 9. elokuuta 2013

Syvä huokaus...

... joka kaikuu vielä osittain autiossa kämpässä. Tänään käytiin Nannan kanssa metsästämässä vihdoinkin lamput, verhot sekä enemmän tai vähemmän tarpeellista tavaraa omaan ja yhteiseen käyttöön. Toinen veljeni auttoi loppupäivän saamaan tauluja ja muumimukitangot seinälle. Lähiaikoina olis tarkotus kotiuttaa sohvakin ja sit täällä alkaa olla aikalailla valmista. Sopivien mattojen metsästys tosin jatkuu vielä.
Koulu alkaa maanantaina, mutta vielä ei ole ehtinyt sitä jännittämään. Kai se jännitys iskee tapansa mukaisesti sitten edeltävänä yönä valvottamaan, etten varmasti heräisi pirteänä aamulla. Voisi melkein sanoa, että odotan arkeen paluuta. Muuttopuuhat alkaa taas riittää seuraavaksi vuodeksi pariksi.
Topikin on täällä tämän kuukauden viettämässä omaa loppu lomaansa, joten tämä blogin päivitys voi jäädä vähäiseksi. Ollaan vähän katsastettu Tamperetta ympäriinsä, tehneet havaintoja ystävällisistä ja ei-niin-ystävällisistä ihmisistä ja rentoutuneet muuton jälkeen hyvän ruuan, tv-sarjojen ja pelien parissa. Ajattelin kuitenkin tähän väliin ilmoittaa, että olen vielä elossa, enkä kaikesta tästä laiskuuden määrästä huolimatta ole lopettamassa bloggaamista. Pitäisi vaan pikkuhiljaa kaivaa se kamera esille sieltä, minne sen Varkaudesta lähtiessä pakkasin... Kiitos kärsivällisyydestänne, parahimmat lukijani♥

4 kommenttia:

 1. Onko Tampereella mitenkäs paljon erilaisempaa, kuin Varkaudessa? Meinasitko lopullisesti jäädä Tampereelle? Onnea ensimmäiselle koulupäivälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan täällä ainakin vielä tosi erilaista. Paaaaljon isompi paikka eikä juurikaan tuttuja, saa aloittaa ns. puhtaalta pöydältä ilman pikkukaupungin tylsistyneiden ihmisten aiheuttamaa turhaa draamaa (: Näin nätisti sanottuna. Ja vaikka en vielä oo kauheesti vapaa-ajan tarjontaan tutustunut, niin täällä on varmasti paljon enemmän vaihtoehtoja.
   En tiedä, tuleeko Tampereesta mulle lopullinen koti, vaikka nuorempana ajattelinkin niin. Aika näyttää. Varkauteen en ainakaan muuta takaisin!

   Poista
 2. Mitä sä lähdit opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähihoitajaksi. Suuntautumisesta oon vielä kahden vaiheilla (:

   Poista