maanantai 23. syyskuuta 2013

Autumn leaves

Viikonloppuni oli totaalisesti täyteen buukattu. Perjantaina koulusta päästyäni kävin hakemassa Maijun bussiasemalta viikonloppuvieraakseni. Itselläni oli molemmat viikonloppuaamut varattu kursseiluun, mutta illat vietettiin Maijun kanssa rennosti vaihdellen kuulumisia, katsoen TV:tä ja ihan vaan jutellen. Ihanaa kun sai nähdä pitkästä aikaa ja keskustella kaikenlaisista asioista.
Lauantai-iltana käytiin kuvailemassa syksyisissä maisemissa. Meidän vuodenaika-kuvausprojektin ensimmäisistä kuvauksista onkin kulunut jo kokonainen vuosi. Kesän kuvaukset ovat tosin jääneet välistä jostain kumman syystä. Aiemmat kuvat löytyvät täältä.

Valitettavasti kurssini takia ulos lähtö viivästyi sen verran, että ilta hämärtyi melkein heti paikalle päästyämme, jonka voikin huomata kasvojeni sinertävästä sävystä. Näin pienen osan onnistuin kuvankäsittelytaidoillani pelastamaan julkaisukelpoiseksi.

2 kommenttia:

  1. Jess, onnistuttiin onneks pari kuvaa saamaan! Pelkäsin jo että mikään ei onnistuis. Hyvä et väritkin saatiin talteen. Ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kiitos vaan hyvälle kuvaajalle (ja sille photoshopille ;)) harmi jos et oikeesti omistas löytäny kun yhden :( Tarviin selvästi lisää harjoitusta!

      Poista