maanantai 9. syyskuuta 2013

pientä ja suurta juhlaa

Perjantaina sain äitini Varkaudesta asti kunniavieraakseni suorittamaan tupatarkastuksen uuteen asuntooni. Äiti toi mukanaan myös illallistarpeita ja pääsimme toisen veljeni, hänen vaimonsa ja kummipoikani kanssa illastamaan oikein kunnon kotiruokaa ja vaihtamaan kuulumisia. Sain ensimmäisiksi tupaantulijaislahjoiksi uuden muutto-mukin ja asunnon ensimmäiset kukat.
Lauantaina pyysin äitiä laittamaan kulahtaneet hiukseni kuntoon, käytiin lounaalla tällä kertaa veljeni luona, ennenkuin lähdettiin koko porukka juhlimaan rakkaan veljentyttöni ensimmäisiä syntymäpäiviä. Taisin olla vähän turhan innoissani ottaen huomioon, ettei synttärisankari todennäköisesti tule muistamaan mitään juhlistaan. Tähän syyksi varmaan kelpaa se, että olen hyvin ylpeä saadakseni olla tuollaisen ihanan pienen prinsessan täti enkä ole muutenkaan osallistunut lasten juhliin sitten omien lapsuuden syntymäpäivieni. Houkutus on kuulkaas hyvin suuri järjestää naamiaissyntymäpäiviä väriteemoineen ja kakkukynttilöineen vielä näin kaksikymppisenäkin.
Neiti on vasta vähän aikaa sitten oppinut kävelemään ja virnistää leveästi kameralle ollessaan kuvattavana. Kakun syönnin ohessa aika menikin sitten lähinnä synttärisankarin menoa seuratessa.
Kun monet illat viettää kotona joko rentoutuen rankan päivän jälkeen tai syventyen koulukirjoihin ja läksyihin, tällainen perheen kanssa vietetty viikonloppu oli kyllä tervetullut. Onneksi tällä viikolla on lyhyempiä päiviä koulussa, ehtii ehkä arkipäivisin tehdäkin jotain. Nyt yritän kovasti torjua syysflunssaa, jota tunnutaan sairastavan vähän joka puolella.

1 kommentti:

  1. Tuo muki! ♥ Oon ihastellu sitä kaupassa.. Hienoin muumimuki minun mielestä mitä on tähän mennessä tehty. :)

    VastaaPoista