tiistai 10. syyskuuta 2013

Röd

Lauantaina saivat viiden sentin harmaa juurikasvu ja haalistunut hiusväri kyytiä ja tilalle tuli jo ennestään tuttu punainen, joka vaihtaa väriä erittäin tummasta kirkkaan punaiseen olosuhteista riippuen. Samalla saan pidennykset kaapin perältä takaisin käyttöön.
Vaikka luonnossa väri on niin purkista tulleen näköinen kuin olla voi ja väri tarttuu vaaleisiin vaatteisiin ja pyyhkeisiin vielä monen pesun jälkeen, niin olen kyllä tykästynyt siihen. Ikävä kyllä punainen haalistuu niin kovin nopeasti ja olen liian pihi/laiska/huolehtivainen hiusteni kunnosta värjätäkseni sitä jatkuvasti uudelleen. Värjäävät naamiot on tosin vielä kokeilematta tämän ongelman ratkaisemiseksi, hmm...
Suunnitelmissa on kuitenkin tämän haalistuttua ajatella ratkaisua, jolla voisin jättää värjäämisen hetkeksi sikseen ja keskittyä ainoastaan kasvatukseen. Kun vain malttaisi vielä jättää leikkaamisen jok'ikisen kaksihaaraisen näkemisen jälkeen ja lämpökäsittelyn vähemmälle, niin voisi siitä kasvatuksesta vaikka tullakin jotakin.

2 kommenttia:

  1. Kokeile ehdottomasti noita värimaskeja, itse olen kovinkin tykästynyt mokomiin! Kirkastaa värin todella tehokkaasti ja mikäli teksteihin on uskominen, ovat hoivaavia as well :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä pyy, pitää kokeilla! Viimeksikin kyllä meinasin, mutta sitten se vähän jäi... (:

      Poista