sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Simple tribal nails

Kun ei jaksa katsella kynsissään tavallista yksiväristä lakkausta eikä liian psykedeelistä päänsärkyä aiheuttavaa printtiä, täytyy kehitellä näitä välimuotoja. Siispä nyt kynsissä vaalea hiekanharmaa lakkaus, peukaloissa ja nimettömissä mustalla lakalla näperrellyt tribaalikuviot.
Jonkin aikaa sitten tein samanlaiset simppelit tribaalikynnet erivärisenä Nannalle ja olin niihin sen verran tyytyväinen, että päätin tehdä nyt itselleni samanlaiset. Vähän tahtoi käsi täristä ja helpot kuvioideat loppua kesken, mutta ihan hyväthän näistä tuli. Noin viikko sitten lakkasin ja pieniä lohkeumia lukuunottamatta ovat vielä oikein siistit. Anna on tainnut antaa mulle jotain superlakkaa, yleensä kun kynnet ei kestä siisteinä muutamaa päivää kauemmin.
Viime viikko on mennyt lähinnä laiskotellen ja vältellen läksyjentekoa viimeiseen asti. Sen vuoksi onkin nyt sitten viikonloppuna ollut rästihommien tekemistä koko viikon edestä. Eilen kävin tekemässä lapsen havannointitehtävää veljentytöstäni ja viihdyin siellä sitten koko loppuillan. Syötiin roskaruokaa ja katsottiin Tanskalainen leffa The Hunt, mikä osoittautui erittäin vangitsevaksi elokuvaksi. Hyvä kun silmiä uskalsi räpäyttää kun piti nähdä mitä oikein tapahtuu. Elokuvan loppu jäi kyllä kaihertamaan meitä kaikkia, mutta pikaisen googlailun jälkeen saimme mielenrauhan, ainakin melkein.
Viime yön yritin nukkua loppuja univelkoja pois ja olen koko päivän tv-sarjojenn pyöriessä taustalla tehnyt vielä vähän lisää kotiläksyjä. 
Anatomian toiseen tenttiinkin yritin aloitella lukemaan, vaikka latinankielisten sanojen sijaan päässä pyörii kaikenlaista muuta. Laiskotteluviikolle voin heittää hyvästit, heti huomenna onkin sitten taas täysi päivä koulussa. Pitää vaan potkia itseään eteenpäin haaveillen lähestyvästä syyslomasta ja työssäoppimisjaksosta, jota odotan kyllä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti