sunnuntai 27. lokakuuta 2013

A packetful of goodies

Syysloma meni hyvin Savon mualla rentoutuessa. Vietin aikaa perheeni, poikaystäväni ja kavereiden kanssa. Hyvä loma oli. Ei siitä sen enempää.
Työssäoppiminenkin on lähtenyt hyvin käyntiin. Näytöt stressaa. Mutta se siitäkin aiheesta, sillä käteni syyhyävät päästä jakamaan vaatekaappini syksyn uutuudet osa II !
Ostan vaatteita tosi harvoin. Korkeintaan kerran puoleen vuoteen satun löytämään jotain, josta ihan tosissaan tykkään. Käyn tuota useammin kyllä etsimässä, mutta sisäinen pihini voittaa joka kerta, kun mietin tahdonko maksaa summaa x vaatteesta, joka on ihan ok. Tästä syystä otinkin projektiksi selailla eri nettikauppoja ja hommata syksyksi jotain uutta tylsään vaatekaappiini. Tällä viikolla viimeinen paketeista löysi perille ja päätin yrittää kuvata niitä tänne parhaani mukaan.
Jo vuosia "tahtoo"-listallani on ollut simppeli valkoinen mekko, jota voi käyttää rennosti vaikkapa jakkujen tai neuleiden kanssa. Yhden valkoisen pitsimekon ostin Lontoosta toissa keväänä, mutta pitsi ja dip-back helma tekee siitä vähän turhan juhlavan, eikä se ole tainnut päästä arkikäyttöön ollenkaan. Listalla on ollut myöskin mekko/paita, jossa on selässä joku erikoisempi leikkaus. Satuinkin sitten löytämään mekon, josta löytyy nämä molemmat ominaisuudet.
Selän leikkauksen on tarkoitus olla sydämen muotoinen, mutta ei se tietenkään muodossaan tahdo pysyä. Kelpaa se toki noin epämuodostuneenakin. Alussa pakettia vielä avatessa hieman säikähdin, kun materiaali näytti niin oudolta, mutta ei sitä enää edes huomaa, kun mekko on muuten niin kiva.
Ahem, niin sitä väriä.. Värin hankkiminen vaatekaappiini on joku ikuisuusprojekti ja olisi vaan taas tämäkin tilaus ollut täynnä pelkkiä neutraaleja sävyjä, jos en olisi tätä hetken mielijohteesta klikannut mukaan. Kissat on nyt selvästi joku juttu.. En ollu itekään ihan varma oliko tää nyt hitti vai huti. Kyllä tätä on tullut sen verran nyt kuitenkin pidettyä, että taisi olla hyvä hankinta. Koko olis saanu olla kyllä isompi, tahtoo olla vähän lyhyt.
Syksy tulee, joten edes yksi mukava jättikokoinen neule piti hommata. Olin tästä ensin vähän epävarma. Kivaltahan se näyttää, mutta edullisuutensa vuoksi odotin, että mikähän halpa rutku sieltä taas tulee. Paketin avattuani kauhistelin, miten iso se onkaan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin - olen ihan rakastunut tähän. Toimii kotona hyvin, kun iskee vilu ja jos ulos lähtiessä inspiraatio on hukassa, tämä näyttää hyvältä ihan vaan mustien legginssien ja paidan kanssa. Väritykseltään aika tylsä tämäkin, mutta mä kyllä tykkään!
Toinen vaate, mitä oon ikuisuuden metsästänyt - valkoinen jakku. Nyt sitten löysin sen ja vieläpä alennuksen kera! Mekkoa ja tätä jakkua en ole vielä päässyt käyttämään, kun ei tuo valkoinen kuulosta päiväkotiin sopivalta värivaihtoehdolta. Jokohan mun vaatekaapista löytyy nyt kaikki tarvittavat jakut?
Olen kyllä tyytyväinen koko pakettiin. Kaikki on tilattu www.sheinside.com :ilta ja varmasti tulen tilaamaan sieltä uudelleen, kunhan rahatilanne sallii ja nykyiset vaatteet alkaa kyllästyttää.

2 kommenttia:

  1. Oliko tuolla minkä hintaiset postikulut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyy valitsemaan eri vaihtoehdoista, halvin ei maksa mitään, mutta vie kauemmin saapua :)

      Poista