keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Flowers, lace and all things nice

Morjens vaan taas pitkästä aikaa! Taas on viikko vierähtänyt koulutehtävien parissa tai niitä vältellessä niin antaumuksella, että tämä kirjoittaminen on taas jäänyt vähemmälle. Monesti kävi kyllä mielessä, että nyt se tauko taas venähtää liian pitkäksi, ellen nyt päivitä. Eipä siinä, mitään erityisen jännittävää ei vielä ole tapahtunut. Tänä viikonloppuna kuitenkin suuntaana Vantaa ja eräät hyvin eeppisen kuuloiset synttärit. Ensi viikolla pääsen aloittamaan ensimmäisen työharjoittelun päiväkodissa alle 3 vuotiaiden ryhmässä. Viikon ehdin siellä olla ja ihmetellä, ennenkun lähden koko syyslomaviikoksi Varkauteen. Paljon jännitystä siis luvassa lähiviikkoina.
Näin syksyn kunniaksi ajattelin piristää hieman vaatekaappiani ja klikkailin eri nettikaupoista paljon uusia vaatteita tilattavaksi. Yksi paketti ehtikin tulla jo viime viikon lopulla ja sain uusia asusteista jo tällä viikolla käyttöön. Yesstyle:ltä omin itselleni jo kauan himoitun helmillä koristetun kissankorvapannan, jonka olen jo useaan kertaan klikannut ostoskoriin ja sieltä pois ja nyt vihdoin päätin lopullisesti hankkia, sinapinruskean peplum-hameen ja söpöt söpöt söpöt nallesukkikset.
Paketteja pitäisi tulla ainakin kahdesta paikasta vielä, en malttaisi millään odottaa! Toivottavasti ovat yhtä onnistuneita valintoja, kuin nämä. Vertailin eri vaihtoehtoja sen verran pitkään, että saa kyllä olla.
Viime viikolla mulla oli yksi kokonainen päivä vapaata ja olin hyvin innoissani saadessani viettää sen kotona hengaillen ja kynsiä laitellen. Olen pienestä tyytyväinen. Katselin siinä sitten kiireiden takia katsomatta jääneet dexterit ja lakkasin kynsiin uuden Cath Kidstonin inspiroiman kuosin. Aikaisemmin tekemäni kukkahempeilyprinttikynnet löytyvät
täältä, tutoriaali niihin täältä.
Tällä kertaa kukkia, pitsiä ja pilkkuja. Kaikki samalla kertaa. Sen verran aikaa ja kärsivällisyyttä vievää puuhaa, että tein suosiolla kukat vain nimettömän kynsiin, loput kynnet olivat pilkullisia. Melkoisia möykkyjähän noista kukista tuli, mutta kyllä ne kukista kuitenkin menee. Nyt ovat nuo lakkaukset jo historiaa, vaikka pitkän ajan kestivätkin. Lakkailut jäi taas vähemmäksi, kynnet lohkeili eri mittaisiksi, joten leikkasin ne suosiolla lyhyeksi. Sormet näyttää lyhyiltä ja tönköiltä, mutta hyvä vaan, tarkoitus ei oo sentään mennä päiväkotiin lapsia raapimaan.
Loppu viikko koulussa näyttää taas mukavan rennolta. Päivät on normaalia lyhyempiä ja oon saanut kaikki palautettavat tehtävät tehtyä hyvissä ajoin. Stressivapaa loppuviikko luvassa, jes!

2 kommenttia:

 1. Olinkin ihan unohtanut koko yesstylen olemassaolon, oli äsken pakko laittaa tilaus menemään kanssa! (yöllinen nettishoppailu... big no-no) aivan ihanat kynnet muuten! Olisi kiva jos tekisit joskus jonkinlaisen kynsituton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, se on kyllä pahasta. Inhottavinta on kun shoppailubudjetti on 0 ja haaveselailun jälkeen kaikki nettisivujen mainokset vilisee niitä himoitsemiasi vaatteita D:
   Oon aikoinaan tehny pari tutoriaalia (yksi niistä tekstiin linkitetty. Toi onkin niistä onnistunein), mutta onhan tässä vuosia vierähtänyt viime tutoriaalista. Viime aikoina on vaan ollu ideat vähän vähissä, tuntuu et kierrätän samoja kuoseja (raitoja, pilkkuja, värilliset ranskikset). Ei oo kukaan vihjaillukaan, et sellaisia basic-tutoja kaipaisi. Olis kyllä kiva tehdä, jos itelle tai lukijalle tulee mieleen millasen vois tehdä :)
   Kiitos kommentistasi!

   Poista