sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Niskasta kiinni

Hups vaan kun tämä hiljaiselo on taas venähtänyt. Aluksi siihen oli ihan hyvä syy - läppäri nimittäin irtisanoi itsensä joulukuun alussa ja joutui lähtemään korjattavaksi poikaystäväni luokse Varkauteen. Armas Acer selvisi kuitenkin kunniallisesti tästä koettelemuksesta ja palasi mukanani kotiin joululoman päätyttyä, mutta bloggaamattomuus senkuin jatkui. Loppuun olen siis itse syypää, pelkkää aikaansaamattomuutta. Nyt kun on taas kaikki tarvittavat ohjelmat asennettuna ehostettuun läppäriini, on hyvä aloitetta tätä blogin pitoa taas.
Kerrottakoon nyt kuitenkin ensi alkuun hiukan kuulumisia. Joulu meni hienosti, vaikka en tänä vuonna oman perheen parissa ollutkaan. Sain kokea hieman erilaisen joulun poikaystäväni perheen kanssa. Sain lahjaksi kaiken mitä toivoin ja enemmänkin. Vietin koko joululoman Varkaudessa, näin perhettä ja kavereita pitkästä aikaa. Totuus kuitenkin on, että joululomalla kökötimme Tobyn kanssa sisällä suurimman osan ajasta pelaamassa tai nukkumassa univelkoja pois. Onnistunut loma siis.
Loman jälkeen palasin takaisin Tampereelle, kävin koulussa pyörähtämässä ja matkustin viikonlopuksi takaisin Varkauteen Topin läksiäisiin. Se ketku karkasi Espanjaan vaihtoon, vähintään puoleksi vuodeksi. Elikkä olen siis tätä nykyä "vaihtarileski". Eipä siinä, onpahan hyvä syy matkustaa vihdoinkin tuonne Etelän lämpöön.

Eipä tässä kai oikein mitään muuta merkittävää ole ehtinyt tapahtumaan. Arki on sitä samaa vanhaa; koulussa käyn normaalisti ja illat linnottaudun katsomaan elokuvia, sillä mun on tarkoitus Topin vaihdon aikana vähän sivistää itseäni, kun en ole nähnyt kuulemma tarpeeksi elokuvia.
Sinnikkäästi mukana pysyneille lukijoille suurkiitos ja pahoittelut, kun odotutin teitä näin kauan.
Yippie-kay-meow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti