maanantai 27. tammikuuta 2014

Space bath

Muistatteko tämän Space Girl -herkkukylpypallon noin vuoden takaisesta merkinnästä, jossa hehkutin käyntiäni LUSHin liikkeessä Helsingissä?
En oleta, että kukaan muistaa noin vanhoja juttuja. Näiden kylpypallojen kanssa kävi niinkin hassusti etten millään raaskinut käyttää niitä, kun asuin vielä Varkauden keskustassa pienessä kylpyammeellisessa yksiössäni. Niimpä ne ovat kulkeneet mukanani siitä asti odottaen hetkeä jolloin raaskisin luopua niistä ja nauttia niiden kylpyveteen tuoduista ominaisuuksista. Ensimmäinen sellainen hetki koitti viimein, kun joululomalla hyvästelin Topin kämpän kylpyammeen ja nautin rauhassa galaktisesta kylvystä ikuistettuani innoissani kylpypallon toimintaa erittäin huonolaatuisiin kuviin. Sen jälkeen en olekaan ammeessa kylpenyt, mumkins-parka joutuu odottamaan ties kuinka kauan ennen käyttöön pääsyä.
Veteen päästyään pallo alkoi poreilla ja muuttaa veden väriä haalean laventelinsävyiseksi. Tällä kertaa muistin huomioida veden lämpötilan vähän paremmin ja veden väri säilyi hyvin., kun vettä ei tarvinnut lisäillä kylvyn aikana. Greipin tuoksu oli raikas eikä ollenkaan liian voimakas.
Hile oli syy, miksi tämän yksilön mukaani otin kaikkien muiden joukosta valitsin ja sitä oli loppujen lopuksi melko vähän, mutta eipähän ollut tuskaista pestä hilettä vartalolta pois jälkeenpäin. Ootteko ikinä yrittäny kuvata vedessä kelluvia glitter-hileitä digikameralla sillon, kun vesi ei ole vielä asettunut? Hankalaa, voin kertoo...
Tässä kylvyssä olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta kuuma vesi ja sen kanssa nautittu alkoholipitoinen juoma tekivät tehtävänsä ja oli pakko nousta suihkun kautta pois nauttimaan kylmää vettä, ettei pyörry.
Sitten vain odotellaan ensi kertaa, kun pääsee kylpemisestä nautiskelemaan. Saa nähdä, tuleeko sellaista kertaa enää vai täytyykö viimeiselle kylpypalalle keksiä jokin muu tehtävä. Mikäli ihastuit kylpypalloista lähes yhtä paljon kuin minä, ikuistin edellisen kokemukseni aikoinaan LUSHin rose queenista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti