sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Goodbye Party

Tarkalleen tasan kuukausi viime päivityksestäni ja kesän suunnitelmien julkaisusta. Eilen järjestimme läksiäiset minulle, sekä pitämättömät tuparit - tai oikeastaan häätöbileet - yhteistyössä kämppikseni kanssa.
Illan asuksi valitsin itselleni perus vaatekriiseilyn jälkeen viime syksynä Ginan alennusrekistä löydetyn paljetti-tylliunelman, jota minulla ei ole vielä kertaakaan ollut tilaisuutta käyttää. Mekon päälle valitsin kämppikseni avustuksella mustan jakun tasapainottamaan.
Koska asukokonaisuus oli lopulta pelkkää harmaata ja mustaa, halusin lisätä jotain väriä. Olin jo ehtinyt lakata kynteni turkoosilla lakalla ja päätin sitten käyttää samaa sävyä silmämeikissä. Jos ihan totta puhutaan, niin yhden silmän meikattuani mieleen tuli lähinnä Kleopatra, mutta meikki kyllä osoittautui hyväksi loppupeleissä. Lopuksi lisäsin vielä ripset, mutta näitä kuvia ottaessa en ollut vielä sinne asti päässyt.
Koska mekko muistutti discopalloa ja meikkikin omasta mielestä jo tarpeeksi dramaattinen, halusin hiusten olevan perus pehmeät kiharat. Ei pidennyksiä näissä bileissä, enkä ole kyllä tainnut pitää niitä kamalasti muutenkaan viimeaikoina. Toiselta puolelta kiinnitin hiukset päätämyöten taakse.
Itse juhlat olivat kyllä erittäin onnistuneet. Kun kahden järjestäjän puolelta tuli porukkaa, saatiin kasaan melkoinen poppoo ja tulihan tuossa varmaan monenkin tutustuttua uusiin ihmisiin. Valitettavasti en tajunnut kuvata itse juhlia tuota tarjoilua, instagram selfieitä ja muutamaa polaroidia enempää. Hyväksi syyksi voin sanoa että digikamerani muistikortti on alkanut jotain omiaan temppuilemaan, eikä anna ottaa sieltä kuvia pihalle. Nämäkin kaikki on puhelimella otettu.
Suurkiitos tasapuolisesti kaikille osallistujille mitä mahtavimmista läksiäisistä. Toivottavasti muillakin oli yhtä kivaa kun mulla. Voi hyvillä mielin lähteä pariksi kuukaudeksi pois kun näin ihania ihmisiä jää tänne odottelemaan takaisin.
Toukokuu meneekin sitten aikalailla työharjoittelussa, pakatessa ja kavereita nähdessä ennen lähtölaskentaa. Alkaa pikkuhiljaa jännittää niin, että vatsanpohjasta ottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti