tiistai 3. kesäkuuta 2014

Confession to make

Oon jo jonkin aikaa tuskaillut, kuinka seuraavan uutisen kertoisin. Oon tällaisissa asioissa sellainen, että haudon ja haudon niitä mielessäni odotellen "sitä sopivaa" julkaisuhetkeä. Sitä hetkeä ei kuitenkaan ikinä tule ja olisihan se pitänyt jo aiemmin oppia ettei kukaan ilmaannu elämääni kertomaan, missä ja miten asioista kerrotaan.
Annan nyt siis vain tulla; Nykin kesäni peruuntui itsestäni riippumattomista syistä. Ilmoitus tuli minulle pari päivää järjestämiemme läksiäisten jälkeen ja siitä asti olen pitänyt sen omana ja lähipiirini tietona ajatellen, että on vain noloa kertoa siitä heti ihanien läksiäisjuhlieni ja kaiken sen hehkuttamisen jälkeen. Olen nyt kuitenkin onnistunut itselleni vakuuttamaan, ettei se nyt ihan niinkään ole. En ole tehnyt mitään väärää tai "noloa", näin nyt vain kävi.
Melkoisen suurta stressiä tahtoi pukata kun "varman" kesätyön peruuntumisen jälkeen täytyi metsästää äkkiä uusi asunto ja miettiä kesän elämisen rahoitus ihan uudestaan, mutta pikku hiljaa kaikki järjestyy. Viikonloppuna muutin yksiööni ja muutkin asiat alkaa vähitellen selkiytyä.
Toistaiseksi olen kuitenkin lomalla mikä ei kyllä ollenkaan haittaa juuri tällä hetkellä kaikkien järjestelyjen keskellä. Tänään juhlistin arkilomapäivää käymällä ex-kämppikseni kanssa jugurttijäätelöllä ja juoruilemassa. Teki hyvää päästä pahvilaatikoita paikasta toiseen siirtelemästä purkamasta ja lippulappusia täyttelemästä ihmisten ilmoille kesäherkkuja nauttimaan.
Sellaista mulle kuuluu. Nyt kun olen saanut tämän asian sydämeltäni olen ehkä isnpiroituneempi ilmoittelemaan itsestäni useammin tänne bloginkin puolelle. Ainakin pyrin siihen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti